FII Practic este un proiect al organizației non-guvernamentale Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni, denumită în continuare „ASII”, inițiat în anul 2012 și care se află la cea de-a CINCEA ediție

Prin utilizarea site-ului și a serviciilor noastre, sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate mai jos. Vă rugăm să le citiți cu atenție.

FII Practic își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment atât conținutul acestui site, cât și termenii și condițiile de folosire, fără niciun fel de notificare prealabilă. De aceea, vă sfătuim să reveniți pe această pagină periodic.

Proprietatea conținutului

Conținutul site-ului fiipractic.asii.ro (incluzând, fără limitare, imaginile, textele, elementele de grafică web, software-ul) aparține integral FII Practic și ASII și, în funcție de tipul acestuia, partenerilor săi și este apărat de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Este interzisă utilizarea oricărui element din cadrul conținutului, cu excepția materialelor destinate promovării, fără permisiunea FII Practic.

Confidențialitatea datelor personale

Pentru a putea accesa anumite pagini ale site-ului fiipractic.asii.ro, un utilizator va fi nevoit să își creeze un cont în baza de date a site-ului. Pentru a-și crea acest cont, utilizatorul va furniza următoarele date personale: Nume, Prenume, o adresă de E-mail validă și o Parolă, sau va alege opțiunea să se conecteze cu un cont de rețea de socializare.

Toate aceste date cu caracter personal sunt confidențiale și nu vor fi distribuite unor terțe părți. Ele rămân în proprietatea utilizatorului și atât FII Practic, cât și ASII nu le va manipula în niciun fel.

Comentariile utilizatorilor

Dacă și-au creat un cont în baza de date, utilizatorii site-ului fiipractic.asii.ro pot face comentarii, pot să transmită sugestii, întrebări sau informații doar dacă limbajul acestora este civilizat, iar conținutul comunicărilor nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, nu servește unor campanii de promovare care nu au legătură cu fiipractic.asii.ro, nu sunt e-mailuri în masă ori orice altă formă de spam.

Orice încălcare a acestor condiții va duce la excluderea automată a utilizatorului din cadrul bazei de date a site-ului fiipractic.asii.ro, fără a-i oferi posibilitatea de a își crea un cont nou.

Aplicarea cu succes în cadrul unei arii

Pentru a putea aplica în cadrul unei arii, un utilizator va trebui să completeze formularul aferent ariei respective. Răspunsurile și materialele trimise în cadrul acestor formulare rămân în proprietatea utilizatorului, însă vor fi distribuite partenerilor FII Practic care susțin aria aleasă.

Pentru a aplica cu succes, un utilizator va trebui să completeze toate câmpurile obligatorii ale formularelor. În cazul în care un formular nu este completat după specificațiile ariei, aplicația este considerată invalidă. De asemenea, se consideră că utilizatorul garantează originalitatea răspunsurilor și a materialelor trimise și garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl afișează sau îl trimite.

Frauda

Este interzisă crearea de conturi multiple folosind fie multiple adrese de e-mail personale, fie adrese de e-mail generate automat, care expiră după o perioadă predefinită. Orice astfel de tentativă va fi considerată fraudă și va duce la excluderea automată a utilizatorului din cadrul bazei de date a site-ului fiipractic.asii.ro, fără a-i oferi posibilitatea de a își crea un cont nou.

Orice tentativă de fraudă sau orice fraudă (de exemplu, însă fără limitare, accesarea datelor utilizatorilor site-ului fiipractic.asii.ro, alterarea conținutului site-ului, încercarea de afectare a performanțelor serverelor site-ului) duc la excluderea automată a utilizatorului din cadrul bazei de date și vor fi pedepsite conform legii penale în vigoare.

Dispoziții finale

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus vă fi gasită nulă sau nevalidă, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.