Softskills

9 Martie - 31 Martie

beenear

Soft-skills in real life situations  • Cum pot să scap de frica de a vorbi in public?
  • Cum mă folosesc de prezentări în jobul meu?
  • Cum prezint în așa fel încât să îi conving pe ceilalți să mă asculte?
  • Care este ingredientul pentru a avea un discurs interesant pentru interlocutorii mei?
  • Care sunt instrumentele vitale ale unei echipe și cât de importantă este în atingerea obiectivelor?
  • Ce este inteligența emotională și cum mă poate ajuta aceasta în a deveni un coleg mai bun, un lider mai bun?

Toate aceste întrebări sunt perfect normale pentru orice specialist din zilele noastre. Nici măcar domeniul în care lucrezi nu influențează setul de întrebări. Lucrul pe care îl au în comun toate acestea este faptul că răspunsul lor nu poate fi unul universal, ci diferă în funcție de context, în funcție de cum suntem noi, de modul în care ne-am conturat personalitatea până în acest punct, și cum am reușit să ne adaptăm la setul de valori al fiecărei companii, al fiecărei echipe.


Într-o serie de patru prezentări, mini workshop-uri, ne propunem să vă ajutăm să răspundeți la o parte din aceste întrebări, să vă arătăm care sunt softskill-urile necesare în viața reală și cum să le îmbunătățim.

Vom vorbi despre cum să facem o prezentare atingând subiecte despre cum să ne învingem teama de a vorbi in public și cum să ne pregatim pentru aceste lucruri. Inteligența emoțională și rolul ei în carieră nu va mai fi o necunoscută. Totodată, vom discuta și despre alte concepte de comunicare pe care voi le considerați utile pentru un profesionist IT și despre lucratul individual versus lucratul în echipă.

Toate aceste lucruri le vom face împreună, ne vom folosi de know-how-ul speaker- ilor de succes, de experiența pe care o avem. Vom dezbate studii de caz pentru a vedea ce putem și ce nu putem să aplicăm pentru a ne îmbunătăți comunicarea, discursul și competențele de teamwork, cu obiectivul de a deveni colegi mai buni, profesioniști mai buni.


Taxă de participare: 50 lei

Beenear