Front-end Development

9 Martie - 31 Martie

softvision

Javascript for the job


Ecosistemul web/javascript este unul foarte dinamic, in continua evolutie, in special in ceea ce priveste framework-urile si tool-urile populare. A invata un framework, in special cand esti la inceput, fara a intelege aspectele fundamentale de limbaj si platforma, poate duce la serioase limitari in ce priveste dezvoltarea profesionala viitoare.

Avand experienta anilor trecuti, in care Softvision v-a oferit inclusiv cursuri orientate pe framework, din feedback-ul vorstru, coroborat cu evaluarea noastra, am costatat ca ceea ce aveti nevoie in acest punct al carierei voastre este crearea abilitatilor de a dezvolta aplicatii software (in cazul de fata, web), indiferent de (ori chiar in lipsa) unui framework.

Formatul pe care vi-l propunem este unul deschis, bazat pe intrebari si comunicare bidirectionala, orientat spre practica, prefatat de seturi de explicatii conceptuale.

Nu in ultimul rand, va propunem sa privim impreuna la cat de utile si necesare sunt conceptele pe care cursul nostru vi le propune spre insusire, privind la doua dintre cele mai populare framework-uri (Angular si React).


Traineri: Andrei Croitoru, Catalin Gales, Lucian Ciorata, Radu Macovei, Valentin Botoc


Taxă de participare: 50 lei

Bytex Thinslices Yonder SoftVision Levi9