Front-end Development

9 Martie - 31 Martie

Descrierea Trainingului:

Când discutăm de Front-End pe web, vorbim de fapt despre o parte a web-ului pe care o poți vedea și cu care poți interacționa. Acesta este compusă de obicei din două părți : web design și front end web development.

În trecut când cineva discuta despre development se raporta în general la Back-End, dar în ultimii ani a apărut o adevărată nevoie de a diferenția designerii care lucrau strict în Photoshop de cei care scriu cod in HTML și CSS. Lucrurile au mers chiar mai departe când designerii au început să lucreze cu Javascript și jQuery.

Astfel, când discutăm astăzi despre termenul de "web design", de fapt vorbim despre aceia care lucrează cu Photoshop si Fireworks și despre aceia care lucrează folosind HTML, CSS Javascript sau jQuery.

Tot ce vedeți când folosiți web-ul este o combinație între HTML, CSS și Javascript, totul fiind controlat de browser-ul dumneavoastră. Aici sunt incluse și lucruri precum fonturi, meniuri, butoane, tranziții, slidere, formulare de contactare etc.

Acum, pentru ca toate astea să devină realitate și pentru a putea stoca informația introdusă in elementele de Front End, avem nevoie de o alta tehnologie. Aici intră partea de Back-End.

Tradus integral de pe: I Don't Speak Your Language: Frontend vs. Backend - Treehouse Blog

Bytex Thinslices Yonder SoftVision Levi9