Când se încheie perioada de înscrieri şi când voi fi anunţat dacă am fost ales?

Înscrierile se încheie pe 4 Martie, iar în zilele imediat urmatoare vor fi anuntati participantii celor 7 arii de training.

Cât de importante sunt cunoştinţele anterioare în cele 7 arii?

Sesiunile de training au fost concepute astfel încât sa avantajeze atât participantii care nu au experienta în domeniile IT sau Project & Business Management, cât si pe cei care detin deja unele cunostinte, astfel încât ele sunt accesibile tuturor aplicantilor.

Voi avea de prezentat un proiect la finalul training-ului?

Da, sesiunile de training vor fi finalizate printr-un proiect în cadrul caruia sa va folositi de cunostintele acumulate în cele 6 saptamâni; proiectul va primi feed-back din partea tuturor îndrumatorilor si a trainerilor.

Trebuie să deţin o suită anume de programe şi/sau laptop personal?

Fiecare arie se va folosi de o serie de programe si framework-uri, pe care însa nu va trebui sa vi le procurati/instalati înainte. De asemenea, în cadrul unor arii este încurajata prezenta cu laptopul personal, însa toate aceste detalii vor fi comunicate personal participantilor selectati.

Mă pot înscrie la mai multe arii?

Da, vă puteți înscrie la toate ariile disponbile.

Pot participa la mai multe arii, dacă sunt selectat?

În cazul în care programul ariilor la care sunteti selectati nu se suprapune, puteti lua parte la toate; participarea la mai multe arii implica si plata contributiei de 50 lei pentru fiecare arie în parte.

Dacă am fost selectat la o arie, mă pot retrage?

Bineînteles, însa va rugam sa ne anuntati cât de repede. Acest lucru este valabil si daca ati fost selectati la o singura arie, si daca ati fost selectati la mai multe si nu mai puteti lua partea la una dintre ele.

Pentru alte întrebări vă rugăm folosiți pagina noastră de contact!