Back-end Development

9 Martie - 31 Martie

Descrierea Trainingului:

Partea de back-end conține, în mod general, trei părți: un server, o aplicație și o bază de date. Spre exemplu, dacă doriți să cumpărați un bilet de avion, sau un bilet la concert, veți deschide o pagină web și veți interacționa cu partea de front-end. Odată ce ați introdus informațiile necesare, aplicația va reține aceste date într-o bază de date creată pe acel server. Pentru a vizualiza asta mai ușor, imaginați-vă o bază de date ca un tabel Excel de dimensiuni mari pe PC-ul dumneavoastră, dar calculatorul (server-ul) se află în alt oraș.

Toate acele informații sunt păstrate pe server, așa că atunci când revizitați aplicația pentru a vă printa biletele, toate datele sunt acolo în contul dumneavoastră.

Numim persoana care face aceste tehnologii să funcționeze împreună, back-end developer. Tehnologiile back-end sunt constituite din limbaje precum PHP, JAVA, .NET, Ruby, Python etc. Pentru a fi mai ușor de folosit, de multe ori sunt utilizate împreună cu framework-uri precum Ruby on Rails, Cake PHP sau Code Igniter. Toate aceste tehnologii fac development-ul mult mai rapid și mai ușor.

camLine Yonder SoftVision Levi9 ExpertNetwork Unicredit